Peuterspeelzaal de Expeditie

Een ervaringsgerichte peuterspeelzaal met een groen tintje als voorbereiding op de basisschool. Dit is wat Kinderwereld u kan bieden bij PSZ de Expeditie.

Peuters van 2 tot 4 worden hier begeleid door goed opgeleide pedagogisch medewerkers die de ontwikkeling van uw kind goed in de gaten houden en bijzonderheden signaleren.  We bieden kinderen een rijke leeromgeving om zo de nieuwsgierigheid te prikkelen. Dit doen we binnen verschillende thema’s welke aansluiten bij de thema’s van de basisschool.

De samenwerking met obs de Expeditie vinden wij daarbij erg belangrijk. Peuters en kleuters trekken op verschillende momenten met elkaar op om zo de overgang naar de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook worden alle peuters warm overgedragen aan de leerkracht van groep 1.

Momenteel biedt Kinderwereld in de school hun diensten aan op de woensdagmorgen van 8.30 tot 12.30 uur.
RONDLEIDING/INSCHRIJVEN .
Wilt u ook een plekje voor uw kind bij Kinderwereld?

Schrijf u dan nu in of vraag een rondleiding aan via onze website: www.kinderwereld.info
of specifiek voor PSZ de Expeditie: https://www.kinderwereld.info/hardenberg